Over ons

Ontmoet de mensen achter Immediate Edge

Immediate Edge is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen een groep filantropen die ervan overtuigd zijn dat het belang van trading door de maatschappij enorm wordt onderschat.

Alle leden van deze groep hebben het belang van trading voor de mensen uit de eerste hand gezien, en ze vonden het erg dat er niet meer mensen bij betrokken konden worden.

Ze hadden onvoldoende invloed om aan te dringen op een hervorming van het onderwijs, dus besloten ze om zelf het initiatief te nemen en een tradingplatform te creëren om beginners te helpen om aan de slag te gaan.

Alle leden van deze groep waren sinds jaar en dag gerenommeerde traders, wat betekent dat ze de middelen hadden om het project zelf te financieren.

Ze beschikten echter niet zelf over de technische vaardigheden die nodig zijn om een volledig functionele tradingapp te bouwen. Ze moesten dus startten met een aanwervingscampagne.

Samenstellen van een team

Ze deden een oproep waarin ze op zoek gingen naar allerlei soorten ontwikkelaars. Zij hadden niet alleen front- en backendspecialisten nodig, maar ook aan AI-experts.

Er was gelukkig geen gebrek aan kandidaten. Na uitgebreide interviews en screenings werd er een team samengesteld me enkele van de knapste koppen die ooit aan een tradingplatform hebben gewerkt.

Het team werd opgesplitst in verschillende afdelingen. Een afdeling focuste zich op de ontwikkeling van de app, dat wil zeggen de navigatie, hoe het eruit ziet en hoe het aanvoelt.

Een andere afdeling zorgde voor alle technische hocuspocus die zich achter de schermen afspeelt. Het onderhoud van de servers, de encryptiesystemen en de manier waarop we omgaan met de informatie van de gebruikers.

Het laatste team had als enig doel om de AI te creëren die Immediate Edge vandaag in haar systemen gebruikt.

Creatie van de app

Alle drie de teams gingen op hetzelfde moment aan de slag, maar dat betekent niet dat elk project evenveel tijd in beslag nam.

Eerst werd de UI gecreëerd maar dat betekent in geen enkel geval dat dit de gemakkelijkst was. De planning van dit team was enorm strikt. Elk klein aspect van de website werd op papier gepland voordat er iets werd geprogrammeerd. De kleuren, de navigatieprocessen en zelfs de het uitzicht van de menu's werden allemaal besproken voordat er aan de codering werd begonnen.

We kwamen uiteindelijk bij een ontwerp terecht dat we goed vonden. Het team bleek ongelooflijk doeltreffend in het programmeren van het plan dat werd opgesteld. Het duurde niet lang voor ze met een prototype kwamen dat werkte.

Terwijl zij hieraan werkten, was de backendafdeling nog druk bezig met de technische aspecten van de zaak. Het AI-team beleefde daarentegen een niet zo een geweldige tijd.

Creatie van de AI van Immediate Edge

De creatie van zelfs de eenvoudigste AI is een gigantische onderneming. De creatie van een AI die in staat is om menselijke acties te lezen en te interpreteren is iets dat de meeste mensen letterlijk aan de rand van de waanzin zou brengen.

Terwijl de andere teams al druk bezig waren om vooruitgang te boeken, was dit team er nog niet uit hoe de AI in de praktijk ontwikkeld moest worden.

Na veel brainstormen was met het eens over het idee van het herkennen van transacties en de bewegingen van producenten, maar dat was slechts een fractie van de moeilijkheden die eraan zaten te komen. Ondanks het feit dat er in het team enkele van de grootste AI-ontwikkelaars van de planeet waren, was het een lastige strijd.

Elke keer als er vooruitgang werd geboekt, leek het alsof er iets anders, schijnbaar niet verwant, zou breken. Dit was frustrerend tot het punt van uitputting, maar ze waren niet van plan om op te geven. Uiteindelijk werden de ontwikkelaars van de twee andere twee ingeschakeld om te helpen bij de ontwikkeling van de AI. Met de extra mankracht begon alles in een sneller tempo te evolueren.

Het duurde maanden met werkdagen van 16 uur, maar uiteindelijk werd een alfaversie van het algoritme geschreven. Het was niet handig, het liep niet vlot, maar het werkte.

Het algoritme werd geïntegreerd in de app, en de app werd functioneel gemaakt op onze servers. Toen we er eenmaal voor gezorgd hadden dat alles samenwerkte, begonnen we met de upgrade van de systemen.

Het verplaatsen van de AI uit de alfaversie was eenvoudiger dan de initiële ontwikkeling. Het kostte nog een belachelijke hoeveelheid werk, maar we hadden eindelijk een versie die we graag wilden publiceren.

Waar we nu zijn

Zoals u kunt zien, hebben we die versie van onze app ook gepubliceerd, en dit met veel succes.

We waren helemaal overdonderd door de ontvangst die Immediate Edge heeft gekregen Het motiveerde ons om te blijven werken, en zelfs terwijl u dit leest, is ons team bezig met het upgraden van de systemen die ons tradingalgoritme laten werken.

We zijn dan ook vereerd en bevoorrecht om de eerste aanzet te hebben gegeven voor zoveel tradingavonturen, en we hopen dat we dat ook voor u kunnen doen.